• Slide 4-home
  • Slide 5-home
  • Slide 6-home
  • slide 7-home

Spain Properties

De partner voor uw aankoop in Spanje

 

 

CENTURY21 Spain properties : De erkende partner voor uw aankoop in Spanje

Gespecialiseerd in vastgoed van tweede verblijven in Spanje, CENTURY21 SPAIN PROPERTIES is dus uw onmisbare partner voor de aankoop van uw tweede woning in Spanje (villa, huis, appartement, etc.).

Vanaf de zoektocht naar uw droomwoning tot het realiseren van de aankoop. Veilig en in alle zekerheid bij notarissen, doorheen de verschillende stadia van de onderhandelingen, met de administratie en met ondersteuning in België en ter plaatse, CENTURY21 SPAIN PROPERTIES staat bij iedere stap van uw aankoop aan uw zijde.

AAN UW ZIJDE, OOK NA AANKOOP !

CENTURY21 Spain Properties onderscheidt zich door zijn uitgebreide dienstverlening die wordt aangeboden aan de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse eigenaars na de aankoop: van de inrichting tot het verhuurbeheer van uw woning

MEER INFORMATIE OVER DE DIENSTEN VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

  Costa Blanca

Vignette CB

De nieuwbouwmarkt zorgt voor een ruim aanbod van opportuniteiten. Je kan er een appartement of villa aankopen aan zeer scherpe prijzen.

MEER WETEN OVER DE COSTA BLANCA

  Costa Del Sol

Costa Blanca

Dit is momenteel een vastgoedmarkt van panden uit bankbeslag. Desalniettemin heeft het recent herstel van de vastgoedmarkt plaats gemaakt voor het aankopen van nieuwbouw.

MEER WETEN OVER DE COSTA DEL SOL
Spain Properties c21 PMS C ZG

Een samenwerking die uw beleving uniek maakt

Wanneer het nummer één van het vastgoednetwerk van België in samenwerking gaat met de Belgische leider in het verkoop van Spaans vastgoed: dat is de garantie voor een lokale contactpersoon, een uitstekende beheersing van de markt en een opvolging die van uw aankoop in Spanje een unieke en veilige ervaring maken.

Ontdek CENTURY21 Spain Properties

Carte spanje

Costa Del Sol

Gemiddelde jaarlijkse temperatuur: 20,6°

Vluchttijd: 2u30

Aantal vluchten België/wekelijks : 25 vluchten

Costa Blanca

Gemiddelde jaarlijkse temperatuur : 20,1°

Vluchttijd : 2u15

Aantal vluchten België/wekelijks : 40 vluchten

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG