Voorstellen van CENTURY21 Spain Properties

Historique

La garantie de l'expérience

 

Een lang verhaal…

Uit hun 10 jaren ervaring in het vastgoed van tweede verblijven, hebben David ZAPICO en Jonathan BUCHET elkaar leren kennen via een belangrijke Belgische promotor, voor wie ze alle twee actief zijn geweest op de markt van de Franse vastgoed voor tweede verblijven. Uit deze ervaring hebben ze zich kunnen specialiseren in het begeleiden van de klant ter plaatse.

In 2008, op het moment dat Spanje de crisis ondergaat, beslissen de twee kameraden zich te focussen op de Spaanse vatgoedmarkt. Een markt die ze niet vreemd is aangezien David van Spaanse origine is, Jonathan heeft er geleefd en gewerkt.

Ze vestigden kantoren in Spanje, op die manier kende Zapinvest een aanzienlijke ontwikkeling en vandaag telt het bedrijf 5 agentschappen en meer dan 20 medewerkers verspreid over België, Spanje en Luxemburg. Het bedrijf onderscheidt zich van alle andere d.m.v. haar gepersonaliseerde klantendienst, niet enkel voor de aankoop maar ook na!


… Een samenwerking om onze bekwaamheid nog sterker te maken

In 2017 beslissen CENTURY21, de leader van het Belgisch vastgoed, en Zapinvest, Belgische leader in het Spaanse vastgoed van tweede verblijven, hun krachten te bundelen. Op die manier combineren ze de kennis en expertise op vlak van Spaans vastgoed van Zapinvest samen met de zichtbaarheid en service over heel België van het CENTURY21-netwerk.

 


Meer weten over de diensten van CENTURY21 Spain Properties

  • Start

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG