Koop in Spanje: Uw partner van A tot Z...

CENTURY21 Spain properties is de partner  die langs uw zijden zal staan over heel uw aankoopproces van uw tweede verblijf in Spanje, of het nu gaat om een villa of een appartement. Het team zal u bijstaan tijdens de gepersonaliseerde zoektocht naar de woning die bij u het beste past, tijdens het tekenen van uw acte bij de notaris in alle veiligheid d.m.v. een Nederlandstalige advocaat, tijdens de onderhandelingen maar ook voor de administratie en begeleidt u rond tijdens uw bezoek in Spanje.

Dankzij de bekwaamheid van het opgesteld team medewerkers ( zowel in België, in Spanje en in Luxemburg) van CENTURY21 Spain Properties biedt het bedrijf u een perfecte beheersing van de 3 onderdelen van de markt, zijnde :

Nieuwbouw

Bankbeslag

Herverkoop

HOE ONDERSCHEIDT CENTURY21 SPAIN PROPERTIES ZICH VAN DE ANDEREN?

 

Een performant netwerk

CENTURY21 Spain Properties, weerspiegelt de deskundige kennis van de Spaanse markt gebundeld met het krachtig Belgisch netwerk.

Bovendien, naast de beheersing van de 3 onderdelen van de markt, spreken al onze medewerkers de taal van hun regio (Spaans, Frans, Nederlands en/of Engels). Al onze medewerkers spreken vlot Spaans en dit is cruciaal om de Spaanse markt te bergrijpen, tijdens de onderhandelingen en het voorkomt een opstapeling van tussenpersonen!

Met onze eigen kantoren in Wallonië, Vlaanderen, Costa Blanca en in de Costa Del Sol is een harmonieuze samenwerking met onze klanten mogelijk (wat ook de regio is). Deze kwaliteiten laten ons ook toe de eerste te zijn u nieuwe vastgoed kansen voor te stellen. We weten hoe en waar we uw goede deals kunnen vinden.

 

Een gepersonaliseerde begeleiding

In functie van de gekozen regio, uzal u begeleid worden door een specialist van de regio . Hij zal op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen, de fluctuatie van de vastgoedmarkt,… We zijn tegen een te groot aantal tussenpersonen. Onze gespecialiseerde medewerkers in het vak van CENTURY21 Spain Properties begeleiden u in de zoektocht naar uw Spaanse verblijf.

Tijdens uw 100% gepersonaliseerd bezoek in Spanje, zal enkel één medewerker u panden doen bezichtigen en de regio doen ontdekken (enkel aan u en uw gezin).

SP by zapinvest

  • Start

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG