Kennismaking met CENTURY21 Spain Properties

Kies voor de Leader

Sereniteit verzekerd

 

Belgische marktleider in vastgoed

Wanneer de nummer één van het vastgoednetwerk van België in samenwerking gaat met de Belgische leider in verkoop van Spaans vastgoed ...

Meer en meer Belgen zijn geïnteresseerd in Spaans vastgoed en dat heeft de Group Century 21 BENELUX met zijn 186 kantoren goed begrepen en dat is ook de reden van het ontstaan van CENTURY21 SPAIN PROPERTIES. Het doel van CENTURY21 is het aanbieden van een kwalitatieve dienstverlening die gepaard gaat met de juiste expertise in de Spaanse vastgoedmarkt, bij het ondersteunen van kopers vanuit België tot in Spanje.

Op vandaag heeft CENTURY 21 Spain Properties meer dan 700 woningen en appartementen rechtstreeks in portefeuille !  Wilt u ontdekken welke woning de uwe wordt ?

 

De markten van CENTURY21 Spain Properties

In Spanje en meer in het bijzonder aan de Costa del Sol en de Costa Blanca. Twee regio’s in Spanje, die hard werden getroffen door de vastgoed crisis.  Ze hebben een bevoorrecht klimaat over het hele jaar en een hoge frequentie aan vluchten vanuit België.

Een uitstekende kennis van deze complexe markten in constante ontwikkeling, werkervaring met de diverse partijen (banken, beleggingsfondsen, ontwikkelaars ...) en de beheersing van de juridische en justitiële transacties maken van CENTURY21 SPAIN PROPERTIES uw ideale partner om uw investering in alle vertrouwen tot een goed einde te brengen.

 

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG