Où investir

ONZE REGIO'S

Costa Blanca - Costa Del Sol

 

2 REGIO'S OM AAN AL UW WENSEN TE VOLDOEN

Spanje is één van de favoriete badplaats-bestemmingen van de Belgen. Steeds meer gepensioneerden vertoeven er enkele maanden van per jaar, genietend van de nabijheid van België en de betaalbare toegang (low cost vluchten ...) om heen en weer te gaan.

Het feit dat de marktprijzen gedaald zijn met 30% tot 50% in 2 jaar tijd, maakt van Spanje de ‘place-to-be’ voor uw nieuwe investering!

De redenen om te kopen in Spanje zijn talloos, de schoonheid van de regio's, de levenskwaliteit, cultuur, rijkdom aan erfgoed en de lage vastgoed prijzen zijn relevant voor de beide regio’s (Costa Blanca en Costa Del Sol). Elke regio heeft uiteraard zijn eigen kenmerken op gebied van milieu en architectuur.

Kiezen tussen de Costa Blanca en de Costa del Sol zal voor velen vanzelfsprekend zijn. Anderzijds zal een persoonlijkere begeleiding en de kennis van onze specialisten van onbetwistbare hulp zijn.

Ontdek de aanbiedingen van CENTURY21 Spain Properties in de 2 regio's ... en maak uw keuze!

ÉÉN MARKT, TWEE REGIO’S,MET ECHTE BUITENKANSEN!

Na 10 jaar van intensieve wijding aan projectontwikkelingen heeft Spanje in 2008 geleden onder een vastgoedcrisis. De crisis zorgde voor een forse daling van de vastgoedprijzen.

Enkele jaren later is het herstel van de markt ingezet maar de prijzen blijven laag. De Spaanse vastgoedmarkt is een veilige belegging op lange termijn. Het land blijft immers één van de belangrijkste toeristische bestemmingen.

Ondanks de verschillende eigenschappen hebben de Costa Blanca en de Costa del Sol een aantal gemeenschappelijke kenmerken: een hoge levenskwaliteit, bijna 320 dagen zon per jaar, prachtige stranden en vooral een zeer interessante vastgoedmarkt!

  Costa Blanca

M2 Costa Blanca

De zuidelijke deel van de Costa Blanca wordt eerder overheerst door een vlak landschap en prachtige witte zandstranden. De Costa Blanca is de plek om een nieuwbouw te vinden aan een onklopbare prijs.

Ons aanbod aan de Costa Blanca

  Costa Del Sol

M2 Costa del Sol

Het bergachtige gebied vormt het landschap, de ideale plek om een woning te vinden met prachtig zicht op zee.

Ons aanbod aan de Costa del Sol

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG