Ban CB

Kopen aan de

Costa Blanca

 

DE VISIE VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

De Costa Blanca is een populaire regio door het microklimaat en de schoonheid van de stranden, maar ook door de gunstige ligging aan de Middellandse Zee met uitzicht op de Balearen.

De kust bestaat uit zeer afwisselende plaatsen met kleine badsteden, prachtige witte zandstranden en rotsachtige zones met baaien in uitgestrekte natuurgebieden.

Deze kleine badplaatsen, zeer gewaardeerd onder gepensioneerden en gezinnen, hebben uitgebreide infrastructuren met een gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen. Men vindt er gemakkelijk een woning op 5 - 10 minuten wandelen van zowat alles: stranden, golfbanen, winkelcentra, restaurants,…

 

Het aanbod aan vastgoed bestaat voornamelijk uit villa’s, bungalows en appartementen in een eigentijdse en ultra moderne stijl. De nieuwe bouwprojecten zijn niet meer dan 2 à 3 verdiepingen hoog.

De vastgoedmarkt bestaat vooral uit nieuwbouw dat kan aangekocht worden tegen een zeer bescheiden prijs.

Hoewel de prijzen zijn gestegen sinds 2015 - 2016 bevestigen analisten dat in de komende jaren de prijzen relatief laag zullen blijven en het gunstig blijft om te investeren in een woning in deze regio's.

ONTDEK ONZE WONINGEN AAN DE COSTA BLANCA

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG