Ban CB

Kopen aan de

Costa Del Sol

 

DE VISIE VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

Niet alleen vanwege zijn gunstig klimaat, maar ook door het rijkdom aan erfgoed en cultuur wordt de Costa del Sol wereldwijd erkend als een streek waar talloze bezienswaardigheden te ontdekken zijn (Sevilla, Ronda, Granada, Cordoba, ...). De Costa del Sol wordt gekenmerkt door zijn bergachtig karakter met als belangrijkste troef: zicht op de Middellandse Zee! Hier is het mogelijk een woning te vinden met een prachtig zeezicht, zonder dat deze zich noodzakelijkerwijs op de kustlijn bevindt.

De urbanisering heeft gezorgd voor een authentieke architectuur met Andalusische accenten. Het economisch herstel in de regio en de heropleving van de bouw maakt plaats voor nieuwbouw in een hedendaagse stijl.

 

De vastgoedmarkt is verdeeld in drie categorieën: bankbeslag (promotors of particulieren), doorverkoopmarkt en nieuwbouwmarkt. Vastgoed uit bankbeslag wordt over het algemeen op de markt gebracht tegen zeer aantrekkelijke prijzen door beleggingsfondsen die verschillende woningen hebben aangekocht van banken en deze volledig hebben vernieuwd. De moderne nieuwbouw is terug op de markt sinds 2016.

Het grote aantal vastgoedtransacties van de laatste jaren blaast nieuw leven in de Spaanse vastgoedmarkt waardoor de vastgoedprijzen sinds 2015 terug beginnen te stijgen, wat inhoud dat de overgebleven vastgoedstock maand na maand afneemt.

ONTDEK ONZE WONINGEN AAN DE COSTA DEL SOL

TYPE WONINGEN AAN DE COSTA DEL SOL - Bezoek-360°

 

Prachtig appartement op de hoogtes van Casares

Prachtig appartement op de hoogtes van Casares
Prachtig appartement met tuin gelegen in een luxe-complex met zicht op de golfbaan, de kustlijn en de zee. Ruim complex, gebouwd in traditionele stijl langs buiten en met een moderne interieurs.

Bekijk in 360°

Penthouse met 5 terrassen en zicht op zee

Penthouse met 5 terrassen en zicht op zee
Penthouse van 2 slaapkamers en 5 terrassen. Het grootste terras biedt een uitzonderlijk zicht op zee. Ideaal gelegen in een complex met gemeenschappelijk zwembad en paddelbaan.

Bekijk in 360°

Appartement in de buurt van een prachtig lagune

Appartement in de buurt van een prachtig lagune
Prachtig modern complex gelegen in een groen gebied en op amper 2km van stranden en het Crystal Lagoon-project. Het uniek project is de eerste artificiële lagune van Europa .

Bekijk in 360°

Nieuw appartement in de burut van het strand

Nieuw appartement in de burut van het strand
Mooi appartement gelegen in een complex met gemeenschappelijke zwembaden en een paddelbaan. Op amper 150 meter van het strand en op 5 minuten van de haven van la Duquesa. Het appartement wordt verkocht met een volledige uitgeruste keuken (keukenapparatuur inbegrepen) en een ondergrondse parkeerplaats.

Bekijk in 360°

Golf "The Links" in Alcaidesa

Golf
De nabijheid van de zee maakt van deze golf een unieke plek. U hoeft niet noodzakelijk golfliefhebber te zijn om te kunnen genieten van de schoonheid van de omgeving…met mooie wandelingen in het verschiet.

Bekijk in 360°

Puerto de La Duquesa

Puerto de La Duquesa
Ontdek La Duquesa, een typische plek van de Costa del Sol. Ideaal om te gaan wandelen en een terrasje te doen. Ons kantoor is er ook gelegen.

Bekijk in 360°

 

Ze zijn juist aangekomen !

image du bien 2482

Ref. : 2482

bed 2 | bath 2 | sqft 85 m²

185.000 €

image du bien 2491

Begane grond in Estepona/Malaga, Costa del Sol

Ref. : 2491

bed 1 | bath 1 | sqft 55 m²

129.600 €

Promotie van 190 appartementen met één, twee en drie slaapkamers met mooie gemeenschappelijke ruimtes.

Bekijk dit pand

image du bien 2483

Appartement te Estepona/Malaga, Costa del Sol 

Ref. : 2483

bed 2 | bath 2 | sqft 90 m²

460.000 €

Een eigentijds luxeappartement gelegen in een van de beste wijken van '' The new golden Mile ''!

Bekijk dit pand

image du bien 2480

Ref. : 2480

bed 3 | bath 3 | sqft 123 m²

375.000 €