Ban CB

Kopen aan de

Costa Del Sol

 

DE VISIE VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

Niet alleen vanwege zijn gunstig klimaat, maar ook door het rijkdom aan erfgoed en cultuur wordt de Costa del Sol wereldwijd erkend als een streek waar talloze bezienswaardigheden te ontdekken zijn (Sevilla, Ronda, Granada, Cordoba, ...). De Costa del Sol wordt gekenmerkt door zijn bergachtig karakter met als belangrijkste troef: zicht op de Middellandse Zee! Hier is het mogelijk een woning te vinden met een prachtig zeezicht, zonder dat deze zich noodzakelijkerwijs op de kustlijn bevindt.

De urbanisering heeft gezorgd voor een authentieke architectuur met Andalusische accenten. Het economisch herstel in de regio en de heropleving van de bouw maakt plaats voor nieuwbouw in een hedendaagse stijl.

 

De vastgoedmarkt is verdeeld in drie categorieën: bankbeslag (promotors of particulieren), doorverkoopmarkt en nieuwbouwmarkt. Vastgoed uit bankbeslag wordt over het algemeen op de markt gebracht tegen zeer aantrekkelijke prijzen door beleggingsfondsen die verschillende woningen hebben aangekocht van banken en deze volledig hebben vernieuwd. De moderne nieuwbouw is terug op de markt sinds 2016.

Het grote aantal vastgoedtransacties van de laatste jaren blaast nieuw leven in de Spaanse vastgoedmarkt waardoor de vastgoedprijzen sinds 2015 terug beginnen te stijgen, wat inhoud dat de overgebleven vastgoedstock maand na maand afneemt.

ONTDEK ONZE WONINGEN AAN DE COSTA DEL SOL

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG