Où investir

Onze diensten

EEN WAARDEVOLLE HULP

 

CONTINUE ONDERSTEUNING, DE MEEST WAARDEVOLLE HULP

CENTURY21 Spain Properties is veel meer dan gewoon een "goede verkoper". Het is een betrouwbare en ervaren partner die u begeleidt in al uw stappen naar de aankoop en die ook een waardevolle bondgenoot zal zijn gedurende al uw acties in de jaren na uw aankoop in Spanje.

Wij zullen u begeleiden en adviseren in al uw stappen vóór de aankoop: de keuze van de regio, het selecteren van het type woning, het organiseren van uw reizen en het bezoeken van de Costa Blanca en/of de Costa del Sol.

Ook na uw aankoop blijven wij aan uw zijde staan en blijft u genieten, met de hulp van ons professioneel team, van een reeks aan exclusieve diensten. De diensten zijn ontwikkeld om u te helpen met uw administratie, inrichting van uw woning, kleine onderhoudswerken, het onderhoud van uw tuin en het verhuren van uw appartement of uw villa in Spanje.

De diensten van CENTURY21 Spain Properties zijn een garantie voor uw gemoedsrust.

 

AGENTSCHAPPEN TER PLAATSE, EEN DIENST DICHTBIJ

Door de inplanting in Spanje, met kantoren aan de Costa Del Sol en aan de Costa Blanca, is de ontwikkelingsstrategie van CENTURY21 Spain Properties gericht op de diensten na verkoop.

Door de nabijheid van onze kantoren is CENTURY21 Spain Properties in staat tot het verstrekken van een persoonlijke service, ongeacht of de klant in België, Luxemburg of Spanje is. Vanaf de Zen verzekering tot het verhuurbeheer op maat. CENTURY21 Spain Properties is vandaag de dag bekend om zijn klantendienst vóór, tijdens en vooral na de verkoop

DE CENTURY21 SPAIN PROPERTIES AGENTSCHAPPEN

 

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG