Où investir

BEGELEIDING VÓÓR AANKOOP

ORGANISEREN OM GOED TE KIEZEN

 

Een gepersonaliseerde afspraak

Een persoonlijke afspraak in België is van fundamenteel belang in het aankoopproces van uw woning in Spanje.

Onze experts zullen u begeleiden in de belangrijke aspecten van uw toekomstige aankoop: regionale verschillen, analyse op fiscale vlak en kredietmogelijkheden. Ons team zal u verschillende panden laten zien die aan uw criteria voldoen én in overeenstemming zijn met uw budget. U krijgt de mogelijkheid tot een virtueel bezoek van 360°met onze high-tech bril!

Wij kunnen u ontvangen op afspraak in ons kantoor of wij komen tot bij u thuis. Het spreekt vanzelf dat de afspraken voor informatieve doeleinden vrijblijvend zijn en u uiteraard tot niets verplichten.

ORGANISATIE VAN UW REIS EN DE BEZOEKEN

Graag tonen wij u de verdiensten van Spanje en het vastgoedaanbod via onze rijke ervaring. Niets is meer waard dan uw eigen oordeel!

Indien het vastgoedaanbod op dat moment beantwoordt aan uw criteria zal u er snel naartoe willen gaan om te kunnen proeven van de sfeer en uw een opinie te maken over het goed. Wij adviseren aan al onze klanten minstens één keer ter plaatse te gaan.

Onze medewerkers ter plaatse zorgen voor de persoonlijke bezoeken, rekening houdend met de criteria en de kenmerken die we samen eerder hebben vastgelegd in België. Tijdens de bezoeken zal u zich familiariseren met het vastgoedaanbod, het landschap, het klimaat en de sfeer die er heerst.

Komt het u niet altijd even makkelijk uit om een reis te organiseren? Wij doen het voor u! Dankzij onze medewerkers van CENTURY21 Spain Properties wordt de organisatie een formaliteit! We bekijken samen met u welke u beschikbaarheden zijn en wij doen de rest.

Wij stellen u een combinatie van vluchten, hotels en autoverhuur voor en, steeds met uw akkoord, maken de reserveringen. Deze service is natuurlijk gratis!

 

ONDERSTEUNING VAN BELGIË TOT IN SPANJE

De bezoeken zijn goed verlopen en u heeft de villa of het appartement van uw dromen gevonden… De ondersteuning van CENTURY21 Spain Properties is nog maar net begonnen.

CENTURY21 Spain Properties begeleidt u in alle fases van het aankoopproces van uw tweede woning in Spanje. Vanaf de reservering van het pand tot de veilige afronding van de koopakte bij een notaris, doorheen de verschillende stadia van de onderhandelingen, de administratie en ondersteuning ter plaatse.

CENTURY21 Spain Properties is de meest gekwalificeerde organisatie voor Belgische en Luxemburgse klanten die wensen te investeren in het Spaanse vastgoed. De perfecte beheersing van de taal, het belasting-stelsel en de spelers in de vastgoedmarkt (advocaten, bankiers, projectontwikkelaars, verhuur deskundigen, ...), maken van CENTURY21 Spain Properties de ideale partner om de aankoop van uw woning aan de Costa del Sol of Costa Blanca met zekerheid te verwezenlijken.

Op zoek naar een tweede woning voor uw vakanties, een villa voor uw pensionering of een appartement om te investeren? CENTURY21 Spain Properties is ongetwijfeld de ideale partner!

 

 

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG