Présentation du groupe Zapinvest

Spain Properties

Uw erkende partner

 

Belgische marktleider in Spanje

Wanneer het nummer één van het vastgoednetwerk van België in samenwerking gaat met de Belgische leider in verkoop van Spaans vastgoed...

Meer en meer Belgen zijn geïnteresseerd in Spaans vastgoed en dat heeft de Group Century 21 BENELUX met zijn 186 kantoren goed begrepen en dat is ook de reden van het ontstaan van CENTURY21 SPAIN PROPERTIES. Het doel van CENTURY21 is het aanbieden van een kwalitatieve dienstverlening die gepaard gaat met de juiste expertise in de Spaanse vastgoedmarkt, bij het ondersteunen van kopers vanuit België tot in Spanje.

CENTURY 21 Spain Properties heeft permanent meer dan 700 woningen en appartementen aan verschillende Spaanse Costa’s in aanbieding! Wil u samen met ons ontdekken welke woning de uwe wordt?

 

DE MARKTEN VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

In Spanje uiteraard, meer bepaald aan de Costa Del Sol en de Costa Blanca. In Spanje en meer in het bijzonder aan de Costa del Sol en de Costa Blanca. Twee regio’s in Spanje, hard getroffen door de vastgoed crisis, met een bevoorrecht klimaat over het hele jaar en een hoge frequentie aan vluchten vanuit België.

Een uitstekende kennis van deze complexe markten in constante ontwikkeling, werkervaring met de diverse partijen (banken, beleggingsfondsen, ontwikkelaars ...) en de beheersing van de juridische en justitiële transacties maken van CENTURY21 SPAIN PROPERTIES uw ideale partner om uw investering in alle vertrouwen tot een goed einde te brengen.

 

Het bureau Spain Properties

Uw erkende partner

Spain Properties c21 PMS C ZG