Présentation du groupe Zapinvest

ÉÉN ENKELE PARTNER

Voor uw persoonlijke opvolging

 

ENKEL ÉÉN TUSSENPERSOON

Kies de juiste partner voor uw investering! Zonder dat het aantal tussenpersonen oploopt…

In de afgelopen jaren is door de toenemende ontwikkeling van de Spaanse vastgoedmarkt een vermenigvuldiging van samenwerkingsverbanden tussen de Belgische en Spaanse makelaars ontstaan.

CENTURY21 Spain Properties heeft het leiderschap als 100% onafhankelijk bureau snel op zich genomen (één team in België en in één Spanje), op die manier kan het team zich concentreren op de directe relaties met de aanbieders (banken, ontwikkelaars en particulieren).

Dit soort aanpak voorkomt niet alleen in sommige gevallen de stijging van de kosten en de commissies, maar geeft CENTURY21 Spain Properties, die directe toegang heeft tot de juiste informatie, de mogelijkheid om meteen te communiceren en te onderhandelen met de verkoper.

 

DE MARKTEN VAN CENTURY21 SPAIN PROPERTIES

In Spanje en meer in het bijzonder aan de Costa Del Sol en aan de Costa Blanca. Twee regio’s in Spanje, hard getroffen door de vastgoed crisis, met een bevoorrecht klimaat over het hele jaar en een hoge frequentie aan vluchten vanuit België.

Een uitstekende kennis van deze complexe markten in constante ontwikkeling, werkervaring met de diverse partijen (banken, beleggingsfondsen, ontwikkelaars ...) en de beheersing van de juridische en justitiële transacties maken van CENTURY21 SPAIN PROPERTIES uw ideale partner om uw investering in alle vertrouwen tot een goed einde te brengen.

 

Ze zijn juist aangekomen !

image du bien 6104

Appartement te Playa Flamenca, Costa Blanca

Ref. : 6104

bed 2 | bath 2 | sqft 64 m²

155.000 €

Appartement op 200m van de zee

Bekijk dit pand

image du bien 2492

Ref. : 2492

bed 2 | bath 2 | sqft 90 m²

170.000 €

image du bien 2486

Appartement te Benahavis/Malaga, Costa del Sol

Ref. : 2486

bed 2 | bath 2 | sqft 112 m²

470.000 €

Nieuw boetiekresidentie in Benahavis met twee, drie en vier slaapkamers met een prachtig zicht op zee.

Bekijk dit pand

image du bien 2493

Half vrijstaande villa in Casares / Malaga, Costa Del Sol

Ref. : 2493

bed 4 | bath 2 | sqft 105 m²

295.500 €

Nieuwe residentie naast de prachtige golfbaan Doña Julia, op wandelafstand van het strand met adembenemend zicht op zee!

Bekijk dit pand